Monday, 27 June 2016

Minggu depan dah raya...jadi hujung minggu ni ramai yang akan balik kpg.. Walaupun balik kpg, jgn tinggalkan vitamin Shaklee... salah satu item penting yang kena bawak balik selain baju raya 👕 , kasut raya 👠 , kuih raya 🍪 , duit raya 💰 , kepek raya bla...bla...bla... 

Vitamin Shaklee yang saya akan bawak balik kpg adlh Mealshakes, Collagen Powder, Nutriferon,Performance Drink, SR Vita-C, dan Vivix...Herbal Blend pun xketinggalan...

Warga Taiping jika nak order cepat2 yer...sblm Jumaat...

Promo bulan nie, Lecithin, Mealshakes dan Vitalea for Children (VFC)...

Jadi sapa nak kurus slps raya nnt boleh order Lecithin.
Mealshakes sesuai utk semua golongan, pembekal nutrisi yang kaya dengan serat.
Untuk anak2, VFC...multivitamin utk kanak2....

Selain dari nie pun ble, Collagen Powder ker, Herbal Blend ker, Basic H ker, set berpantang ker, set menyusu ker...roger jer saya cepat...saya sedia membantu....

👧 intan
☎️ 012 5828514

No comments:

Post a Comment

Shaklee Baby, Set Mandian Baby Organik

Assalamualaikum dan salam sejahtera Intan nak tanya, mummy-mummy ada anak-anak/baby yang mempunyai kulit sensitif tak? Set Sh...